Resort Velaris – Hotel Amor & Villa Vela Luka

odličan smještaj po povoljnim cijenama te plaža pogodna za dijecu. Supetar, otok Brač – Hrvatska

Lokacija:

Smješteno u slikovitoj uvali Vela Luka, na zapadnom dijelu Supetra, tourist resort Velaris pravi je izbor za opuštajući i relaksirajući odmor.

Plaža:

– 20 m (Villa Vela Luka)
– 150 m (hotel Amor)

Smještaj:

V hotelu Amor te Vili Vela Luka je na razpolaganju 84 superior soba te 5 suita.

malo veče te komdnije sobe (26 -29 m2), SAT-TV, kupatilo (prha/WC, sušilo za kosu), internet (WIFI – GRATIS), mini bar, sef u sobi, u večini soba postoji mogućnost pomoćnog ležaja (kauč na razvlačenje)

SUPERIOR 1/2(+1), BALKON, PARK STRAN (HOTEL AMOR):

Dvokrevetna soba s mogućnošću dodatnog ležaja, balkon. Sobe se nalaze samo u zgradi hotela Amor.
Veličina: cca. 22-26 m2

SUPERIOR 1/2(+1), BALKON, MORSKA STRAN:

Dvokrevetna soba s mogućnošću dodatnog ležaja, balkon morska strana. Sobe se nalaze u zgradi hotela Amor i Villa Vela Luka.
Veličina: cca. 22-26 m2

SUPERIOR 1/2(+1), MORSKA STRANA (V.VELA LUKA):

Dvokrevetna soba s mogućnošću dodatnog ležaja, bez balkona morska strana. Sobe se nalaze u zgradi hotela Villa Vela Luka.
Veličina: cca. 22-26 m2

SUITA 2+2:

Veličina: cca. 50 m2, terasa, spavaća soba, odvojeni dnevni boravak, klima uređaj, kupaonica s kadom ili tušem, sušilo za kosu, sef, satelitska TV, telefon
SUITE u hotelu Amor je na dvije etaže, a suite u Villi na jednu etažu

SOBA 1/2+1 – GARDEN:

Dvokrevetna soba s mogućnošću dodatnog ležaja, terasa. Sobe se nalaze ispod glavnog restorana.
Veličina: cca. 27-30 m2
Turistiško naselje Velaris ***/****

Smješteno u slikovitoj uvali Vela Luka, na zapadnom dijelu Supetra, tourist resort Velaris pravi je izbor za opuštajući i relaksirajući odmor.

Mirna oaza nedirnute prirode ispunjena mirisom starih borova, pravo je utočište za sve one koji žele pobjeći od gradske vreve, brzog životnog ritma, zastati na trenutak, duboko udahnuti i prisjetiti se Mediterana kakav je nekad bio – čist i spokojan.

U potpunosti renovirano 2006 i sa novoizgrađenim hotelom Amor koji je svoja vrata otvorio 2007 godine, Velaris svojim gostima, kada jednom dođu i otkriju njegove čari, postaje tradicionalno mjesto za odmor i uvijek prvi izbor kada krenu prema Dalmaciji. Od 2010, goste oduševljava i Villa Vela luka, potpuno renovirana i smještena na samo 20 metara od mora.

Smještaj:
Tourist resort Velaris ima 172 soba i 6 apartmana koji su smješteni u 4 različita objekta –Vlačici i Vrilu (Standard sobe***), hotelu Amor (Superior sobe****) i Villi Vela luka (Superior sobe****). Ugodan interijer toplih boja, moderne linije i pažljivo odabrani detalji, gostima će na najbolji način omogućiti da uživaju u svakom trenutku boravka.

Sve su sobe opremljene telefonom, mini frižiderom, fenom, klimatizacijskim uređajem, TV sa satelitskim programom. Sve sobe mogu ugostiti dvije osobe, a u nekim sobama postoji mogućnost pomoćnog ležaja pogodnog za djecu ili treću osobu. Velaris ima i sobe sa spojenim vratima koje će obiteljima ili grupama do 4 osobe omogućiti komfor za vrijeme boravka.

Sportske aktivnosti
Tourist Resort Velaris se nalazi na mjestu idealnom za sve one koji svoj odmor ne žele provesti samo uživajući u morskim radostima već i za sve one koji odmor žele provesti aktivno. Tenis, košarka, stolni tenis….samo su neki od sportova u kojima možete uživati.

Tenis

Zemljani teniski teren se nalazi u blizini parka naselje i ove smo ga godine obnovili. Svi poklonici ovog bijelog sporta mogu uživati u njemu tokom cijele godine. Na raspolaganju su vam i teniski rekviziti koje vam ustupamo na korištenje gratis.

Sportske aktivnosti uz plažu

U blizini plaže nalazi se polivalentno igralište na kojem sa društvom možete voditi male košarkaške dvoboje, zatim stolovi za stolni tenis, teren za boće, centar ronjenja.

Bazen:
samo vanjski bazen sa sladkom vodom, veličina 72 m2

Klimatizirano:
skupne prostorije te sobe.

Internet:
Wi-Fi te žični u sobi – GRATIS.

Prehrana:

buffet doručak i buffet večera s izborom salata.

Kućni ljubimci:

nisu dozvoljeni

Dolazak:

15:00

Odlazak:1
11:00

 

 

amor20 amor15 amor6 amor1 71001_tourist-resort-velaris_11_20121214_032137.gif amor22 massage kongresna-sala-3 kongresna-sala-1 central-restaurant amor29 amor28 amor27 amor26 amor24 pavilions1 pavilions3 pavilions4 pavilions5 paviljoni-vlaica-2 paviljoni-vlaica-3 velaris0031 velaris0064 velaris0114 welness-welnwss170508071 wellness-htl-amor-3- wellness-htl-amor-2- wellness-htl-amor-1- villa-11 villa-10 villa-7 velaris0120 velaris0116

CJENIK 2018.

Velaris 1 Velaris 2