Na obroncima planine Trebave, blaga brda i doline rijeka potvrditi će bogate prirodne ljepote ovog kraja. Jedan od obećavajućih prirodnih resursa je Duga Njiva – centar i lječilište na planini Trebava .

U neposrednoj blizini, na imanju destilerije Krušik postoje tri smještajna objekta. Za idealan odmor izaberite Lovačku kuću Krušik, Moderno uređene sobe u objektu Guest House Krušik ili Višekrevetne sobe za odmor u dobrom društvu.

Ukupan kapacitet svih smještajnih jedinica je 35 kreveta.

Lovačka kuća Krušik

Lovačka kuća Krušik (Holiday Home Krusik) nalazi se u mjestu Donji Skugric kod Modriče i Gradačca. Kuća ima balkon i vrt s roštiljem kao i terasu. Kuća se nalazi u mirnom dijelu imanja, okružena voćnjakom sa zasadima šljive, kruške, jabuke i dunje.
Imanje u blizini malog grada idealno je mjesto za odmor s obitelji i prijateljima ili za poslovne ljude kojima je potreban odmor nakon svakodnevnih obaveza i poslovnih sastanaka. Kuća je na dvije etaže, u potkrovlju ima 3 spavaće sobe, dvije sa dva kreveta i jedan bračni krevet. Tu je i zajednička kupaonica. U prizemlju se nalazi veliki dnevni boravak i blagovaonica za druženje s obitelji i prijateljima, sa otvorenom kuhinjom i kaminom. Kuhinja ima pećnicu i mikrovalnu pećnicu. U
prizemlju se nalaze dva WC-a. Ispred kuće je prostor za roštiljanje i druženje na otvorenom. U ponudi je besplatan privatni parking i Wi Fi internet.
Najbliža zračna luka se nalazi u Tuzli, oko 1 h 15 min Krušik (48 km). U blizini kuće je najveća regionalna destilerija koja proizvodi Monogram rakije i likere. Kušaonica i restoran su za posjetioce otvoreni na zahtjev.  Brčko je  udaljeno 34 km od objekta.

Sobe – Guest House Krušik

Guest House Krušik nalazi se na izvoru rakije Krušik, okružene voćnjacima i  prirodom te predstavljaju sjajno mjesto za odmor. Gostima su na  raspolaganju  2/2+1 sobe sa pomoćnim krevetom, 3/2 sobe i 1/1 sobu.

Višekrevetne sobe Krušik

Višekrevetne sobe Krušik idealan su odabir ukoliko ste mladi ili avanturističkog duha i spremni djeliti sobu s vašim istomišljenicima i ljudima željnih novih poznanstava i druženja. Ukoliko na odmor dolazite sa grupom prijatelja a želite udoban, korektan i lijepo uređen prostor, sa besplatnim wifi-em i parkingom, uz to i ekonomski najprihvatljiviji, onda je vaš odabir sigurno Višekrevetna soba Krušik sa zajedničkim kupatilom . Dvije sobe ovakvog tipa nalaze se u jednoj od naših izdvojenih kučica na imanju. Sobe imaju poseban ulaz i  dijele dva kupatila. Soba ŠLJIVA nudi 5 kreveta na sprat ili 10 zasebnih ležajeva, dok soba JABUKA nudi 3 kreveta na sprat ili 6 zasebnih kreveta.