Kongresi, seminari i edukacije

Kongresna dvorana Destilerije Krušik idealno je mjesto za održavanje svih tipova poslovnih sastanaka, seminara i druženja. Dvorana je klimatizirana s osiguranim projektorima, platnima, internetskom vezom te svime što je potrebno za kvalitetno održavanje manjih i većih skupova.

U suvremenom poslovnom svijetu, ambijent koji ste odabrali za pregovore važan je za imidž i sliku koju će potencijalni partneri, kolege ili sponzori ponijeti o vama. Jeste li se pobrinuli za to da se predstavite u pravom svijetlu? Jeste li svjesni dojma kojeg ostavljate? Desilerija Krušik pomoći će vam da organizirate sve što je potrebno.

Kongresna dvorana destilerije Krušiku može primiti maksimalno 150 ljudi, a mogućnost razmještanja stolica dopušta prilagođavanje prostora različitim potrebama i prigodama.

Degustaciona sala u prizemlju objekta ostakljena je i odlična je za manje poslovne sastanke, radionice, degustacije rakija, ocjenjivanje rakija, tiskovne konferencije i prezentacije.

Imanje i destilerija Krušik savršeno nadopunjava potrebe za dodatnim radnim prostorima namijenjenim znanstvenim skupovima, skupštinama udruga ili poslovnim sastancima. Potpuno opremljeni kongresni kapaciteti uspješno će udovoljiti vašim zahtjevima.
Profesionalno i uhodano osoblje, hvaljena i nagrađivana kuhinja te udoban smještaj, samo su neki od elemenata  za odabir naše kongresne ponude.

 

[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]