Vjenčanja

Vjenčanja

Da li ste ikada zamišljali svoje vjenčanje u autentičnom ambijentu, okruženi voćnjacima, prirodom, destilerijom koja je sinonim za kvalitet, izolovani od gužve? Sve ovo je moguće u Kristalnoj dvorani  destilerije Krušik.
Kada je u pitanju dan Vašeg vjenčanja, mogućnosti su brojne. Uživajte u elegantno sređenom prostoru našeg restorana koji možemo prilagoditi Vašim potrebama i željama. Prepustite nama da osmislimo I ispunimo Vaša očekivanja i da svaki detalj koji ste zamislili kreiramo baš onako kako Vi želite. Ljubazno osoblje našeg restorana će pomoći da dan vjenčanja bude baš onakav kakvog ste ga i zamislili kako bi Vama i Vašim gostima ostao urezan u sećanju na najljepši mogući način. Dozvolite nam da prvi dan Vaše zajedničke budućnosti učinimo jedinstvenim početkom Vaših nezaboravnih uspomena.

Restoran Krušik Vam pruža mogućnost izbora nekoliko ponuda: set meni, švedski stol, kao i veliki izbor sitnih zalogaja (finger food). Za Vaše važne  trenutke, možete odabrati jednu od naših ponuda ili napraviti svoju kombinaciju zalogaja po Vašem ukusu. Bilo da se radi o osmišljavanju potpuno novih okusa za Vaš događaj ili manjoj modifikaciji već postojećih, naš tim će sa zadovoljstvom kreirati inovativne koncepte isključivo za Vas. Naši zalogaji će Vas sigurno oduševiti.

Uživajte u najljepšim okusima koje su za Vas pripremili vrhunski kuvari restorana Krušik.

Ponuda uključuje:

  • Vrijeme trajanja je 8 sati i može biti produženo po dogovoru
  • Obezbjeđen parking za sve goste
  • Uniformisano osoblje prilagođeno događaju
  • Osnovna dekoracija stolova, salvete, elegantni prekrivači za stolove i stolice sa mašnama u kombinaciji dvije boje
  • Flašu pjenušavog vina uz sječenje mladenačke torte
  • 1 noćenje u  Mladenačkoj sobi sa ranim check in – om i kasnim check out -om

Bajkovito vjenčanje – doživite idiličan početak Vašeg zajedničkog života organizujući savršeno vjenčanje u šumi, uz voćnjake, prirodu i Vama najdraže ljude.

 

Privatne proslave, krštenja, rođendani, slave

Bilo da ste prvi put kod nas ili da ste već bili gost restorana Krušik, mi ćemo Vam pružiti toplu dobrodošlicu i potruditi se da Vaša proslava, večera, koktel ili ručak protekne u prijatnoj, elegantnoj i prijateljskoj atmosferi. Ukoliko organizujete privatni skup za manji broj gostiju ili raskošnu proslavu za veći broj ljudi, naš tim će sa velikim zadovoljstvom prihvatiti izazov da za Vas napravi događaj za pamćenje. Profesionalno osoblje će se pobrinuti da svaka Vaša želja i potreba bude ispunjena dok uživate u okusima naše kuhinje i nesvakidašnjem pogledu iz našeg restorana.

Dekoracija prostora

Svaki događaj je jedinstven i predstavlja priču za sebe. Bilo da je riječ o Vašoj privatnoj proslavi, vjenčanju ili poslovnoj proslavi, mi smo tu za Vas da učinimo da sve izgleda onako kako ste zamislili. Naš stručni tim dekoratera Vam stoji na usluzi da ispuni svaku Vašu želju, od odabira cvjetnog aranžmana, dekoracije stolova, do najsitnijih detalja kao što su odabir mašni, svijeća i drugih dekorativnih elemenata koji će učiniti Vaš događaj jedinstvenim i neponovljivim.