Destilerija i voćnjak Krušik nalazi se 10 km od Modriče, 7 km od Gradačca, u mjestu Donji Skugrić, zaseok Mišići. Voćnjak sa zasadima kruške, jabuke, šljive i dunje proteže se na 30 ha  plodnog podtrebavskog tla. Krušik je najveća regionalna destilerija, opremljena savremenim kazanima njemačke proizvodnje, gdje nastaju rakije i likeri beskompromisnog kvaliteta. Rakije i Likeri MONOGRAM  u svom asortimanu imaju 6 vrsta voćnih rakija i 5 vrsta voćnih likera. Godišnji kapacitet destilerije je  80.000 litara.

U sklopu destilerije na raspolaganju je degustaciona sala, te podrum veličine 1000 m2. U ponudi su konferencijska i restoranska sala kapaciteta do 350 ljudi.

Ukoliko ste na proputovanju zemlje u obliku srca, dobrodošli ste na izvor rakije Krušik! Mjesto gdje je porodični san i porodično naslijeđe pretvoreno u hedonizam dostupan svima. Opravdajte svoj dolazak u sjeveroistočnu regiju Bosne i Hercegovine uživajući u jedinstvenom obilasku  Krušikovih voćnjaka! Zaboravite na vrijeme, saznajte sve što Vas zanima o proizvodnji rakije i  počastite svoje nepce razigranim okusima iz naših buradi!

Daleko od gradske vreve, neka Krušik bude Vaš odabir za obiteljska ili poslovna druženja.

Hedonizam nije privilegija, već stvar odluke!