POLOŽAJ: uz more, okružen borovom šumom

SADRŽAJI: 450 kreveta uz plažu, hotel 3* sa 84 sobe, 40 apartmana 3* i 38 bungalova 2*, vanjski bazen i bazen za djecu, parkiralište.

SOBE: klimatizirane, tuš/WC, SAT TV, mali frižider, fen za kosu, telefon i balkon morska strana.

APARTMANI: klimatizirani, kada/WC, SAT TV, soba s dva kreveta, odvojen prostor kuhinje i trpezarije, dnevni boravak sa dva pomoćna kreveta na razvlačenje, dva balkona.

BUNGALOVI 2+1 – klimatizirani, SAT TV, kada/WC, predsoblje, zajednička prostorija sa francuskim krevetom za dvoje, pomoćni krevet na razvlačenje, mini kuhinja, terasa sa stolom i stolicama.
2+2 –klimatizirani, SAT TV, tuš/WC, soba sa dva kreveta na sprat (za djecu i omladinu), zajednička prostorija s krevetom za dvoje, mini kuhinjom s trpezarijom, terasa sa stolom i stolicama. Dječji krevetić bez doplate, na upit.

USLUGA: All Inclusive usluge (uključuje neograničenu konzumaciju alkoholnih, bezalkoholnih pića i napitaka sa buffet stola tokom sva 3 obroka, te popodnevni snack koji uključuje napitke i kekse) Alkoholna pića sa buffet stola uslužuju se od 10.00 -23.00 sata, a bezalkoholna od 07.00-23.00 sata te su uključena u cijenu All Inclusive uslugu. Napitci (instant kava, filter kava, kakao, čokolada, čajevi….) se poslužuju tokom doručka i popodnevnog snacka. Sva pića sa buffet stola su uključena u All inclusive uslugu.
– Besplatni bežični Internet u svim smještajnim jedinicama i zajedničkim prostorima
– Parking za sve goste
– Tjednu animaciju za djecu i odrasle na minimalno tri jezika, glazba uživo
– Besplatno korištenje sportskih terena i bazena

Konzumacija proizvoda Beach bara, Sport bara te Cash bara u glavnom restoranu nije uključena u All inclusive uslugu
Ležaljke na plaži također nisu uključene u All inclusive uslugu (cijena po ležaljci za jedan dan iznosi 3,00 EUR/20,00 HRK)

Hotel nema lift.

PLAŽA: šljunčana.

KUĆNI LJUBIMCI: nisu dopušteni

DOLAZAK: 14:00

ODLAZAK: 11:00

 

Cjenik 2017.

sagitta