Ilirija hotel Vila Donat***, u neposrednoj blizini prekrasne prirodne plaže, s brojnim sportsko – rekreacijskim sadržajima, Sv. Filip i Jakov, Sjeverna Dalmacija, Hrvatska

LOKACIJA:

u centru mejsta.

UDALJENOST:

Hotel se nalazi u pitoresknom mjestu Sv. Filip i Jakov, 3 km od Biograda. Mjesto je poznato po nekadašnjim ljetnikovcima i perivojima zadarskih plemića od kojih je danas još poznat onaj obitelji Borelli.

Autentična dalmatinska riva sa zanimljivim starinskim konobama na korak je od hotela. Hotel je smješten u neposrednoj blizini prekrasne prirodne plaže, s brojnim sportsko – rekreacijskim sadržajima te dugim šetnicama uz more. U ugodnoj atmosferi starinske vile, a uz moderno opremljene smještajne jedinice, restoran i bar s terasom okružen mediteranskim raslinjem, ovaj hotel prilagođen je pravom obiteljskom odmoru.

PLAŽA:

Gradska plaža (šljunac, pjesak i delno beton) 150 m od hotela.

SMJEŠTAJ:

Hotel****
16 sob: klima, telefon, sat-tv, mini bar, sef, kupaonica, sušilo za kosu

Depandansa***
56 sob: klima, telefon, sat-tv, kupaonica (tuš/wc), sušilo za kosu

SOBA 1/2+1 – SUPERIOR: Soba s bračnim krevetom, francuski prozori, za 2 osobe i 1 dijete uz mogućnost pomoćnog ležaja 80*190cm, kupaonica s kadom, sušilo za kosu, klima uređaj, grijanje, SAT TV + radio, sef, mini-bar, izravni telefon, besplatni WiFi za 2 uređaja.

SOBA 1/2+1 – COMFORT:
Dvokrevetna soba (mogućnost odvojenih ležajeva), pogled park, francuski prozor ili standardni prozor, za 2 osobe i 1 dijete uz mogućnost pomoćnog ležaja 80*190cm, kupaonica s tušem, sušilo za kosu, klima uređaj, grijanje, SAT TV + radio, izravni telefon, besplatni WiFi za 2 uređaja.

U depandansi su sobe sa  3 zvjezdice

HOTELSKA PONUDA:

recepcija, restoran, caffe bar, dječje igralište,

PREHRANA: Doručak ili večera buffet. Moguće narućiti puni pansion ili vegeterijanska jela.

KUČNI LJUBIMCI: dozvoljene (20 EUR/dan)

DOLAZAK: 14:00

ODLAZAK: 10:00

Mogućnost držanja manjih kućnih ljubimaca uz naplatu.

 

CJENIK 2018.

villa donat