Voćnjak Krušik nalazi se 10 km od Modriče, 7 km od Gradačca, u mjestu Donji Skugrić, zaseok Mišići. Voćnjak sa zasadima kruške, jabuke, šljive i dunje proteže se na 30 ha našeg plodnog podtrebavskog tla. U neposrednoj blizini voćnjaka nalazi se najveća regionalna destilerija, opremljena savremenim kazanima njemačke proizvodnje, gdje stvaramo rakije i likere beskompromisnog kvaliteta i plasiramo ih na tržište pod nazivom Monogram. U svom asortimanu nudimo 6 vrsta voćnih rakija i 5 vrsta voćnih likera. Godišnji kapacitet od 80.000 litara, dosežemo uz kontrolisan proces proizvodnje kojem smo se potupuno posvetili, ne zaboravljajući tradiciju.

U sklopu destilerije raspolažemo degustacionom salom, kao i podrumom veličine 1000 m2. U ponudi imamo konferencijsku i restoransku salu, kapaciteta do 300 ljudi.

Ukoliko ste na proputovanju zemlje u obliku srca, dobrodošli na izvor rakije Krušik. Mjesto gdje je porodični san i porodično nasleđe pretvoreno u hedonizam dostupan svima. Opravdajte svoj dolazak u sjeveroistočnu regiju naše zemlje uživajući u jedinstvenom obilasku naših voćnjaka, saznajte sve što Vas zanima o proizvodnji rakije, zaboravite na vrijeme u našem degustacionom podrumu degustirajući svoju omiljenu Monogram rakiju odležalu u buretu hrasta kitnjaka.

Daleko od gradske vreve, neka Krušik bude Vaš odabir za obiteljska ili poslovna druženja.  Jer hedonizam nije privilegija već stvar odluke!

Hedonizam nije privilegija, već stvar odluke!