poceni apartmani u gradu Stari Grad na otoku Hvaru, Srednja Dalmacija, Dalmacija, Hrvatska

LOKACIJA:

Oboji apartmani su u gradu Stari Grad na otoku Hvaru.

UDALJENOST:

Helios: centar grada: 800 m, more: 100 m, plaža: 100 m, restoran: 300 m, doktor / bolnica 700 m.

Trim: centar grada: 900 m, more: 200 m, plaža: 200 m, restoran: 150 m, Disco club: 3000 m, doktor / bolnica: 800 m.

PLAŽA:

Trim: 250 m, šljunčana i betonska.
Helios: pješčena – skalnata, 30 m od hotela, primarna za dijeco.

SMJEŠTAJ:

Trim: Naselje Trim sastoji se od 32 bungalowa a udaljeno je 1 km od Starog Grada i smješteno 200 m od plaže. Plaža je šljunkovita i od kamenih ploča veoma pogodnih za sunčanje. Svaki bungalow ima: Dnevni boravak, blagovaonica, sanitarni čvor, hodnik s plakarom, spavaonica, atrij (zatvoreno vanjsko dvorište), površina 39.54 kvadratna metra. Samoposluga. Aperitiv bar. Apartman se može koristiti u najmu, a postoji i mogućnost korištenja polupansiona u restoranu hotela Arkada. Moguće je koristiti i sportski centar u neposrednoj blizini bungalova.

Helios:Stari Grad je jedan od najstarijih gradova Europe i najstariji grad na Hvaru – otoku sunca, lavande i vina koji se može podičiti s čak 130 godina organiziranog turizma. Zbog svog posebnog položaja – s jedne je strane okovan kopnom, odnosno poljima lavande i vinogradima, a s druge zaštićen morem – Stari Grad posjeduje posebnu turističku privlačnost i spada među najposjećenija ljetovališta na Jadranu. Hotel Helios nalazi se u samom Starom Gradu. Većina soba je s balkonom i pogledom na more. Restoran, terasa, aperitiv bar, TV salon. Mogućnost korištenja sportskog centra u neposrednoj blizini. Plaža se nalazi trideset metara od hotela. Hotel Helios odličan je izbor za uživanju u blagodatima Hvara daleko od gužvi i ljetne vreve.

APP 1/2 +1 HELIOS: 1 /2 +1 Studio App, kuhinja i  spavaća soba, dodatni krevet za dijecu do 12 godina, kupaonica (tuš, wc), terasa.

APP 1 /2 +2 TRIM: 40 m2, spavaća soba sa 2 kreveta, kuhinja, kupaonica, terasa.

PREHRANA: Doplata za polupansion za tip Trim i tip Helios: 16 EUR/dan/osoba. Za dijece: 10 EUR/dan/dijece (2-11,99 godina).

KUĆNI LJUBIMCI: dozvoljeni u apartmanima TRIM (doplata 5 eur po danu)

DOLAZAK: 14:00

ODLAZAK: 10:00

CJENIK 2017.

helios-i-trim